Laat het je smaken!
Jouw gasten of klanten tot het uiterste verwennen, dat wil je toch? Met onze lángos ben je verzekerd van blije gezichten in jouw zaak. En je hoeft er amper wat voor te doen.

HORECA & RETAIL

Nummer 1-snack

Wat zeg je, lángos? We begrijpen dat lángos nog niet voor iedereen gesneden koek is. Dus laten we beginnen uit te leggen wat lángos is. Lángos is knapperig en tegelijkertijd luchtig platbrood dat je belegt, besmeert of inrolt met dat waarvan jij denkt dat jouw klanten het waarderen. In Hongarije, waar de oorsprong ligt, is lángos minstens zo populair als een puntzak patat in Nederland.

Het origineel is bijna zo groot als een pizza. Bij Borian Bakery hebben dit ambachtelijke brood naar 90-100 gram teruggebracht waardoor het compacter en beter behapbaar is.

Niets dat niet matcht

Met lángos kun je alle kanten uit. Je kunt dit brood eten als een sandwich, als een voedzaam tussendoortje, als complete maaltijd of als late night snack. Als je het brood doorsnijdt, kun je ermee rondgaan tijdens de borrel of de borrelplank ermee versterken. Op dezelfde manier doet lángos het goed op een etagère tijdens bijvoorbeeld een high tea of een babyshower. Onbesmeerd kun je lángos dopen in je maaltijdsoep of curry. Kortom: lángos is vanwege zijn veelzijdige inzetbaarheid geschikt voor elk eetmoment en daarmee voor de gehele horeca en catering.

Veiligheid

Certificering

Bereiding

Werkwijze

Lángos wordt met de grootst mogelijke zorg uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten: water, gist, melkpoeder, zout en een geheim snufje van onze meesterbakker. Onze bakkerij voldoet, uiteraard, aan alle actuele kwaliteitsnormen die HACCP voorschrijft. Er wordt gewerkt op GFSI-niveau.

Ultravers

In onze bakkerij wordt het platbrood in zonnebloemolie van premiumkwaliteit gefrituurd. Lángos zuigt weinig olie op waardoor het platbrood niet vet wordt. Direct na het bakken gaat onze lángos de vriezer in waardoor de versheid is gegarandeerd. In de diepvries is lángos minstens zes maanden houdbaar, ontdooid kun je lángos circa drie dagen buiten de koelkast, op een droge en donkere plek, bewaren zonder dat aan kwaliteit wordt ingeboet.

Lángos kost nauwelijks arbeidstijd. In een handomdraai is het brood gereed. Na het ontdooien bak je de broodjes in no time af in de oven, broodrooster of airfryer. Zodra het platbrood warm is, kan het worden belegd of besmeerd met een topping naar keuze.

Eerst zien (en proeven), dan geloven?

Bij Borian Bakery verkopen we geen knollen voor citroenen. Maar we begrijpen dat jullie bewijs nodig hebben. Met alle plezier komen wij een keer langs om lángos live te bereiden. Dat doen we uiteraard geheel vrijblijvend.

Meer informatie over onze diensten en beschikbaarheid is op te vragen via info@borianbakery.nl.

Knapperig vanbuiten, fluffy vanbinnen